Støttemurer

Støttemuren hjælper

til forskellige niveauer

Vores anlægsgartnere kan hjælpe dig med at etablere støttemure, hvis du har en have med niveauforskelle. Oftest kan man i sådanne tilfælde etablere et bed med en tilstødende støttemur, der smukt afrunder forskellen. Hertil kan der tilføres en trappe, så du nemt kan få adgang til de forskellige niveauer.

Højbedet kan afrundes i alt fra beton til natursten eller træsorter, som sikrer at bedet bliver, hvor det skal. Og at afrundingen sker i en flot og solid måde. Niveauforskelle er med til at skabe god dynamik i din have, der gør den interessant og indbydende at opholde sig i. Vores anlægsgartnere hjælper dig til at guide dig i anvendelsesmulighederne i de forskellige niveauer. Så du fx kan have brolægning i et niveau og højbede i et andet. Dette skaber en flot og multifunktionel have.

Vores anlægsgartnere har lang erfaring med den rigtige dimensionering af blandt andet højden og bredden på støttemuren og længden på trappen. Derudover er det vigtigt at vide, hvilke materialer passer top hvilket jordbundsforhold. Dette kræver farlig ekspertise for at sikre sig, at konstruktionen står flot og pæn i mange år.

Kontakt os, hvis vi skal guide dig igennem dit næste projekt.

Awesome Image)
Få et tilbud

allerede idag

  Eksempler på støttemurer

  • All
  • Støttemurer_underside

  Støttemurer

  Støttemurer

  Støttemurer

  Støttemurer

  Støttemurer

  Støttemurer

  Støttemurer

  Støttemurer