Hegn

Skab brugbare og inspirerende

hegn til dine grønne omgivelser

Gilleleje Anlægsgartner hjælper dig med opsætning af alle typer indenfor hegn. Og ved gennem vores mange års erfaring har vi mange gode ideer til valg af materialer til og udførsel af dit nye hegn.

Anvendelsesmuligheder af et hegn Der er mange grunde til opsætning af hegn. Har du en terrasse, der skal afskærmes? Eller har du en have, der har brug for inddeling af din have i forskellige rum? Eller har du brug for en skel mod din nabo eller vej? Så er et hegn en løsning på det. Sammen med dig vælger vi den bedste løsning og valg af materialer, så det går i forlængelse og spiller sammen med resten af din have.

Har du et dyr? Så kan et hegn også bruges til at hjælpe med at skabe et hyggeligt område for dit dyr. Så både du og dit dyr får mulighed for at boltre sig i udeområderne på den bedste måde. I det offentlige rum kan et hegn hjælpe med at inddele, affaldsgårde, containere, legepladser, afgrænsning af fællesområder, cafémiljøer eller andre spiseområder. Vi kan guide dig til, hvordan du i forlængelse af dit hegn kan udsmykke det med et hav af beplantninger. Dette hjælper med at hegn for sit eget personlige udtryk, der passer til dig og dine omgivelser. Har du brug for konsultation, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Priser på hegn
Priser på opsætning af hegn varierer fra type af hegn og i hvilket omfang det er. Hvis du vil vide mere kan du altid kontakte os, så kommer vi og kigger på dit nye, spændende projekt.

Awesome Image)
Få et tilbud

allerede idag

  Eksempler på hegn opgaver

  • All
  • Hegn_underside

  Hegn

  Hegn

  Hegn

  Hegn